Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Μανιτάρια Pleurotus καφέ σε μπλοκ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΣΤΟ 2431023760 ΣΕ 3 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ


pleurotus mushrooms
Pleurotus Mushrooms
Η Gemma σας παρέχει τώρα τη δυνατότητα να καλλιεργήσετε τα δικά σας μανιτάρια εύκολα και απλά στον δικό σας χώρο. Εξασφαλίστε φρέσκα και ζουμερά μανιτάρια πλευρώτους, καλλιεργημένα από εσάς τους ίδιους χωρίς σχεδόν καμία φροντίδα!
Τα ειδικά «Blocks» (άχυρο σε μπάλες) έχουν μπολιαστεί με το μυκήλιο και έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους για 17 ημέρες (περίοδος επώασης) ώστε να είναι έτοιμα για καλλιέργεια στον χώρο του τελικού καταναλωτή. Κατά την προετοιμασία τους δεν χρησιμοποιείται τίποτα άλλο παρά μόνο νερό, άρα πρόκειται για 100% φυσικό προϊόν, χωρίς το παραμικρό ίχνος χημικής ουσίας. Προμηθευτείτε το δικό σας Block από το φυτώριο-γεωπονικό κατάστημα της γειτονιάς σας και εξασφαλίστε τη δική σας σοδειά.
Επωασμένα για 17 ημέρες και ποτισμένα πρόκειται να συγκομίσετε μέσα σε 15 ημέρες τα πρώτα σας μανιτάρια στο μπαλκόνι, τον κήπο ή ακόμη και το γκαράζ του σπιτιού σας.
 
Σαν να τα κόψατε από το δάσος
Στην φύση τα μανιτάρια αναπτύσσονται σε σημεία με υγρασία και δροσιά. Η ανάπτυξη του μανιταριού ξεκινάει μέσα στους κορμούς των δένδρων και μετά την πάροδο μερικών ημερών αναπτύσσονται εξωτερικά του κορμού για να συλλέξουν ηλιακό φως.
Τα μπλοκ (μπάλες από άχυρο) της Gemma μιμούνται 100% τις φυσικές συνθήκες ανάπτυξης των μανιταριών στην φύση. Επωάζουμε τον σπόρο του μανιταριού μέσα σε άχυρο (αντί για κορμό δένδρου) και στη συνέχεια το μανιτάρι μόλις είναι έτοιμο αναπτύσσεται εκτός του μαύρου περιβλήματος για να συλλέξει το ηλιακό φώς.
πλευρότους μανιτάρια
manitaria
Τι προσέχουμε για μέγιστη δυνατή παραγωγή :
checkΤοποθέτηση της συσκευασίας σε δροσερό και σκιερό μέρος(κήπος, βεράντα). Εάν βρίσκεται σε εσωτερικό χώρο (γκαράζ,αποθήκη,υπόγειο) χωρίς φυσικό φωτισμό φροντίζουμε να ανάβουμε κάποιο φως για 5-7 ώρες κάθε μέρα
checkΙδανικές συνθήκες παραγωγής 10oC - 17oC
checkΔιατηρούμε το Block με τα μανιτάρια σε 1 μέρος ακίνητο
checkΠοτίζουμε ελαφρώς την μπάλα σε περίπτωση που ξεραθεί



    ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΧΩΡΟΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ:

Τοποθετήστε το σε μέρος σκιερό,φωτεινό, δροσερό, χωρίς να φυσάει ο άνεμος (σε αποθήκη, στο μπαλκόνι προστατευμένο από τον αέρα, κάτω από μια σκάλα, στην κουζίνα).
1) ΦΩΣ: Τα πλευρότους χρειάζονται φως. Τοποθετήστε το σε φωτεινό μέρος αλλά όχι απευθείας στον ήλιο. Κατά την διάρκεια της νύχτας ας μείνει στο σκοτάδι.
2) ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Ιδανική θερμοκρασία για να φυτρώσουν τα μανιτάρια είναι 6-18 βαθμούς.
3) ΝΕΡΟ-ΥΓΡΑΣΙΑ: Τοποθετήστε το πάνω σε μια υγρή επιφάνεια που να έχει μόνιμα νερό (αφρολέξ, πιατάκι, χώμα). ποτίστε χρησιμοποιώντας ένα ψεκαστήρι χειρός ψεκάζοντας σε όλη την επιφάνειά του γύρω-γύρω 1-2 φορές την ημέρα μέχρι τα μανιτάρια να μεγαλώσουν.
4) ΣΥΛΛΟΓΗ: Κάτω από καλές συνθήκες θα ξεκινήσουν να φυτρώνουν σε 7-14 ημέρες. Μαζέψτε τα όταν φτάσουν σε επιθυμητό επίπεδο ή όταν δεν μεγαλώνουν άλλο. Μαζέψτε όλα από την μία τρύπα μονομιάς τραβώντας τα απότομα από το σημείο που φυτρώνουν. Μην χρηισιμοποιήσετε μαχαίρι, άπό το ίδιο σημείο θα ξαναφυτρώσουν μετά από καιρό αφού επαναλάβεται τα ίδια στάδια. Όταν σταματήσει να παράγει μανιτάρια, μην το πετάξετε, αλλά ανακυκλώστε το το περιεχόμενο ενσωματώνοντας το στο χώμα για λίπασμα.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

E-SHOP

E-SHOP
κλίκ στα προϊόντα